STUDIO START

Acest tip de studio este recomandat clienților noștri care sunt noi in industria adult, este o cale bună de a începe, de a căpăta experiență și a trece ulterior la un studio mai performant.

AMP
Adult Media
Promotion

Din 2008, facem performanță în videochat în România


Ca orice studio AMP, și studiourile START au la bază același principii și valori. Tehnica de calcul este asemănătoare, campaniile de recrutare, marketing și optimizare sunt aceleași ca la studiourile PERFORMANCE, dar într-o expunere mai redusă

Bugetul de deschidere și reclamă pentru un studio START este între 30,000 Euro și 50,000 Euro pentru o locație cu 4 posturi de lucru și amplasament casă / vilă, spatiu in jur de 150 mp / 200 mp.

În acest buget este inclus tot ce ține de deschiderea studioului, de la crearea firmei, închirierea locației, echipamente, branding, identitate vizuală, campanii de recrutare, instruire personal, configurări sofware, buget de reclamă pe primele 2 luni și suport de videochat din partea agenției noastre.

La întrebarea ce o primesc foarte des:

Se poate face studio de videochat și cu bani mai puțini? răspunsul a fost de fiecare data DA, se poate face studio de videochat și cu câteva mii de Euro, dar acel așa zis studio este destinat falimentului chiar de la început. Singurul mod de a avea succes este să lucrați cu un consultant profesionist și să aveți bugetul cerut pe baza unui plan de afaceri care este garantat. Pe lângă ideea de buget, clienții agenției noastre trebuie să aibă cunoștiințe de management și resurse umane, pentru a fi acceptați să deschidă un studio.Studio START

AMP img 5

Studii de caz Studio START
Studii de caz și calcul brut pentru un Studio START după 6 luni de activitate

Pe parcursul primelor luni de activitate, studioul susține o campanie de angajare/recrutare și pregătire modele. După 6 luni de activitate, un studio ce a început cu 4 posturi de lucru, deține acum 6 posturi de lucru și un număr maxim de 15 modele (angajate) și un personal administrativ de 4 persoane. Încasăriile medii lunare ale unui model sunt de 3,000 $. 15 modele vor aduce încasări generale de 45,000 $ pe lună. Acestea sunt încasări brute, modelele fiind remunerate cu 50% din încasări.

Partea studioului este de 22,000 $/lună. Din aceste încasări se platesc cheltuielile de operare a studioului (chirie, salarii, utilități, reclamă, etc) cheltuieli care însumează în jur de 5,000 $. Profitul studioului este de 17,000 $/luna. Cifra de afaceri a unui studio de tip START ce funcționează la parametri nominali este în medie de 500,000 $/an. Aceasta estimare este pentru un studio ce își desfășoară activitatea de minim 1 an. Majoritatea clienților noștri. după 8 luni de activitate, optează pentru upgrade-ul studioului la versiunea PERFORMANCE, care aduce un plus de performanță și o cifră de afaceri mult mai mare.

Există și personal dedicat de management în firma noastră, care poate înlesni procesul de start al studioului.


Contact


AMP CreativeStudios

Consultanță specializată pentru deschidere studiouri de videochat.

parallax background

 

 

Adresă


ELECTOMAGNETICA BUSINESS PARK CORP 1, Etaj 2, AMP
București, Calea Rahovei, Nr. 266-268

Program de lucru:

Luni-Vineri 8:00 - 17:00

Telefon


Hai la o discuție:

Telefon: 0721 452 484

e-mail: contact@ampcreativestudios.ro

Disponibilitate convorbiri telefonice:

Luni-Sâmbăta: 09:00 - 20:00