SERVICII SI PRETURI VIDEOCHAT

Consultanta specializata pentru deschidere studiouri de videochat

Servicii si preturi

CONSULTANTA DE VIDEOCHAT

Costurile programului de consultanta sunt incluse in bugetul de deschidere al studioului si reprezinta un set de operatiuni contractuale. Aceste costuri se discuta in urma unei sedinte cu viitorul client. Operatiunile AMP sunt executate in 30 de zile de la data semnarii contractului. Toti clientii AMP beneficiaza de suport telefonic sau online gratuit un an pentru activitatea de videochat.

CONSULTANTA DE VIDEOCHAT LA CERERE

In premiera, avem serviciul de consultanta OnDemmand. Asta inseamna ca oricine poate apela la sfaturile unui consultant AMP, fara sa fie nevoit sa deschida studio sau sa se implice contractual. Daca pur si simplu ai nelamuriri sau vrei sa fii ajutat in meseria ta in industria adult. Costul acestui serviciu este de 200 de E / ora. Comanda minima: 1 ora.

SERVICII FINANCIARE SI CONTABILITATE DE VIDEOCHAT

Costurile serviciului de contabilitate si salarizare pentru videochat sunt de 700 de lei / luna pentru studiouri. Acest serviciu este unul dedicat industriei adult.

SERVICII TEHNICE DE VIDEOCHAT

Serviciile tehnice pentru studiourile noi sunt incluse in pachetul de consultanta. Pentre clientii ce nu au contracte de lucru cu agentia noastra, enumeram cateva tipuri de servicii si costurile aferente:

  • proiectarea retea si securitate studio : 100 E / studio
  • instalare computere de lucru, configurare aplicatii de videochat, setari camere si lumini : 100 E / computer
  • audit de securitate studio si conturi (previne atacurile informatice) : 200 de E

Vanzari sisteme de lucru pentru videochat.

Computerele sunt create custom de catre inginerul AMP, sunt computere comparabile cu statiile de gaming din punct de vedere al performantelor si stabilitatii. Computerele sunt asamblate si testate intr-un mod unic, garantand astfel un maxim de fiabilitate si anduranta.

Garantia acestor computere este una de tip EXPRESS, orice componenta ce prezinta defect va fi inlocuita imediat, fara termene de asteptare de 30 de zile ca la binecunoscutele magazine de calculatoare.


Computerul de videochat Vanguard

Sistemele Vanguard sunt computere brand, oferite in functie de sezon de catre Asus sau HP, cu memorii Samsung de 16 Gb ram, Procesoare Intel sau Ryzen de generatie 2022-2023, placa video de gaming dedicata RTX 3060, SSD de tip m2 de la Samsung sau Intel de 512 Gb, monitoare albe curbate de la Samsung, camera web Brio4K Stream Edition sau Logitech Rally. Mai nou am introdus streamingul cinematografic cu sisteme mirorrless si optica cu diafragma deschisa.

SERVICII DE BRANDING SI IDENTITATE VIZUALA

Campanie de naming si brand: 600 E
Site de prezentare studio: 1500 - 2000 E
Identitate vizuala studio: 200 - 1000 E
Text unic creat de un copyrighter : 500 E

SERVICII DE ASISTENTA JURIDICA

Un avocat specializat pe probleme de videochat si industrie adult este disponibil in cadrul AMP. Preturile sunt disponibile la cerere, in functie de problema si orele de asistenta necesare.

SERVICII DE INFIINTARE FIRME

SERVICII FINANCIARE STUDIO

SERVICII DE MANAGEMENT STUDIO

SERVICII DE RESURSE UMANE STUDIO

SERVICII DE PROMOVARE STUDIO

Nu lucrati cu persoane neautorizate in acest domeniu. Daca ceva pare prea ieftin sau prea frumos sa fie adevarat, de cele mai multe ori este inselaciune sau servicii defectuoase.

Industria adult a fost intotdeauna plina de diletanti, de persoane angajate in studiouri care peste noapte se numesc consultanti, care nu au o identitate, care nu au portofoliu si al caror nume nu este cunoscut. Incercati sa stabiliti o intalnire cu unul din ei. Cel mai probabil va veti intalni la Mc Donalds.

Nu exista cai scurte si taieri de colturi. Lucrati legal, lucrati cu contract.

TOP
error: Content is protected !!