MANAGEMENT DE VIDEOCHAT

Servicii de optimizare si management a activitatii de videochat

Promovare studio videochat

Ai un studio de videochat si e ti se pare grea procedura de recrutare? Nu sunt modele in studio?

AMP are solutia. Alegeti consultanta AMP.

Vom face impreuna procedurile si tehnicile necesare pentru a avea un studio plin in cel mai scurt timp.
Atentie! Aceste proceduri necesita buget. Nu exista tehnici ascunse sau magie in procesul de recrutare.
Nu va lasati pacaliti de ofertele de pe forumuri sau diverse anunturi. Cel mai probabil sunt incercari de frauda sau inselaciune.

Atentie si la procedurile SEO, nu oricine este capabil sa faca SEO in videochat. E indicat sa lucrezi cu cei care pot prezenta un portofoliu pe videochat.

Atentie si la ofertele gratuite: Cand ceva pare prea frumos ca sa fie adevarat, folositi-va ratiunea. Nimic nu e gratuit.
Au venit la noi clienti care au incercat toate tehnicile de pe net si forumuri si au pierdut bani in mod sistematic. Nu pierdeti timp si bani, investiti in calea corecta, calea AMP.

Promovare modele videochat

Esti model independent si nu ai trafic suficient?
Esti studio si modelele se plang ca nu fac bani?

Avem si aici calea. Cum am spus si mai sus, atentie la ofertele de pe piata.
Noi nu oferim trafic direct sau membri. Nimeni in afara site-urilor de videochat nu poate oferi trafic real. Ce putem oferi este o influenta pe care o avem asupra site-urilor, este vorba de putere de recomandare a unui model in fata site-urilor de videochat. Acestea din urma vor oferi traficul.

Pentru a putea sa oferi trafic real si membri, fara recomandarea un fata site-ului, este necesar sa detii o retea de webmastering puternica, cu site-uri plasate in pozitii cheie in fata motoarelor de cautare, cu o clientela formata si un trafic mare, site-uri pe care modelele promovate apar pe prima pagina.  O alta tehnica inafara site-urilor de videochat este o campanie pe retele de socializare si profile adult.
Putem oferi modelelor in programul de promovare si o identiate unica, un site de proezentare cu sistem de plata si streaming, practic vor avea propriul site de videochat. Se recomanda aceasta tehnica doar modelelor de top, care au multi memebri fideli.

Avem si un program de optimizare a activitatii modelelor si training pentru personalul administrativ. Acest program are rolul de a ajuta studioul sa transforme o activitate cu incasari mediocre intr-un studio performant. Contactati-ne pentru o oferta in acest sens. Serviciile de imagine sunt de asemenea foarte importante pentru succesul financiar, oferim fotografii si filme de calitate pentriu industria adult.

Management de studio

Videochatul se prezinta ca model de business cu o firma multinationala.
Pentru a conduce un astfel de business, investitorul trebuie sa desemneze un manager care va conduce intreaga activitate. Acest manager nu poate fi ales la voia intamplarii, gen sotia sau un prieten. Aceasta este calea pierderii financiare si a inchiderii studioului. Am asistat la nasterea cresterea si decaderea multor astfel de activitati si am facut o statistica cu cele mai importante cauze.
Multa lume intreba: De ce multe din studiourile de videochat care se deschid dau faliment? si daca studiourile care lucreaza cu noi au sanse sa dea gres? Noi am facut de-a lungul timpului multe studiouri. Din ele, in jur de 30 functioneaza bine. Sunt cei care au respectat reteta. Altii incearca sa saupravietuiasca iar unii au inchis studiourile.

Motivele sunt:

  • alegerea gresita a locatiei pentru studio (nu vin modelele la interviu)
  • managementul defectuos (fara experienta reala de management)
  • buget insuficient de promovare
  • relatii nepotrivite cu modelele
  • echipe de mai multi investitori care se cearta intre ei

 

Incepand cu anul 2016 puteti opta pentru un serviciu unic, managementul de studio externalizat.

Astfel, studiourile noi pot opta sau li se poate impune in functie de pregatirea si experienta de business de care dau dovada, un manager extern, cu o bogata experienta in resurse umane, workflow de studio, abilitati de comunicare. Totdeauna, managerii nostri sunt seniori, noi nu lucram cu tineri neexperimentati. Managerii nostri vin din sisteme multinationale si au un portofoliu de business-uri in administrare. Costul serviciului de management se discuta in cadrul unei intalniri. Nu este vorba aici de salariul unui trainer de studio. Avantajul externalizarii este faptul ca va exista un contract, nu este nevoie sa angajati managerul si sa platiti dari la stat in directia salariului, acestea sunt suportate de catre firma noastra. Veti plati o factura lunara pentru servicii de management. Serviciile de management se fac pe perioade determinate, 6 luni sau 12 luni.

Stabiliti o intrevedere gratuita cu un consultant AMP pentru detalii.

TOP
error: Content is protected !!