MANAGEMENT DE VIDEOCHAT

AMP
Adult Media
Promotion

Servicii de optimizare și management a activitații de videochat


Promovare studio videochat


Ai un studio de videochat și ți se pare grea procedura de recrutare? Nu sunt modele în studio?

AMP are soluția, Alegeți consultanța AMP.

Vom face împreuna procedurile și tehnicile necesare pentru a avea un studio plin în cel mai scurt timp.

Atenție! Aceste proceduri necesită buget. Nu exista tehnici ascunse sau magie în procesul de recrutare.

Nu vă lăsați păcăliți de ofertele de pe forumuri sau diverse anunțuri. Cel mai probabil sunt încercări de fraudă sau înșelaciune.

Atenție si la procedurile SEO, nu oricine este capabil să facă SEO în videochat. E indicat să lucrezi cu cei care pot prezenta un portofoliu pe videochat.

Atenție și la ofertele gratuite. Când ceva pare prea frumos ca să fie adevărat, folosiți-vă rațiunea. Nimic nu este gratuit.

Au venit la noi clienți care au încercat toate tehnicile de pe net și forumuri și au pierdut bani în mod sistematic. Nu pierdeți timp și bani, investiți în calea corectă, calea AMP.

 Promovare modele videochat


Ești model independent și nu ai trafic suficient?

Esti studio și modelele se plâng ca nu fac bani?

Avem și aici calea. Cum am spus și mai sus, atenție la ofertele de pe piață.

Noi nu oferim trafic direct sau membri. Nimeni în afara site-urilor de videochat nu poate oferi trafic real. Ce putem oferi este o influență pe care o avem asupra site-urilor, este vorba de putere de recomandare a unui model în fața site-urilor de videochat. Acestea din urmă vor oferi traficul.

Pentru a putea oferi trafic real și membri, fără recomandarea în fața site-ului, este necesar să deții o rețea de webmastering puternică, cu site-uri plasate în poziții cheie în fața motoarelor de căutare, cu o clientelă formată și un trafic mare, site-uri pe care modelele promovate apar pe prima pagină. O altă tehnică înafara site-urilor de videochat este o campanie pe rețele de socializare și profile adult.

Putem oferi modelelor în programul de promovare și o identitate unică, un site de prezentare cu sistem de plată și streaming, practic vor avea propriul site de videochat. 

Se recomandă această tehnică doar modelelor de top, care au mulți membri fideli.

Avem și un program de optimizare a activității modelelor și training pentru personalul administrativ. Acest program are rolul de a ajuta studioul să transforme o activitate cu încasări mediocre într-un studio performant. Contactați-ne pentru o ofertă în acest sens. Serviciile de imagine sunt de asemenea foarte importante pentru succesul financiar, oferim fotografii și filme de calitate pentru industria adult.

 Management de studio


Videochatul se prezintâ ca model de business cu o firmă multinațională.


Pentru a conduce un astfel de business, investitorul trebuie să desemneze un manager care va conduce întreaga activitate. Acest manager nu poate fi ales la voia întâmplării, gen soția sau un prieten. Aceasta este calea pierderii financiare și a închiderii studioului. Am asistat la nașterea creșterea și decăderea multor astfel de activitați și am făcut o statistică cu cele mai importante cauze.
Multa lume intrebă:

De ce multe din studiourile de videochat care se deschid dau faliment? și daca studiourile care lucrează cu noi au șanse sa dea gres?

Noi am făcut de-a lungul timpului multe studiouri. Din ele, în jur de 30 funcționează bine. Sunt cei care au respectat rețeta. Alții încearcă să spraviețuiască iar unii au închis studiourile

Motivele sunt:

  • alegerea greșită a locației pentru studio (nu vin modelele la interviu)

  • managementul defectuos (fără experiență reală de management)

  • buget insuficient de promovare

  • relații nepotrivite cu modelele

  • echipe de mai mulți investitori care se ceartă între ei

Începând cu anul 2016 puteți opta pentru un serviciu unic, managementul de studio externalizat.

Astfel, studiourile noi pot opta sau li se poate impune în funcție de pregătirea și experiența de business de care dau dovadă, un manager extern, cu o bogată experiență în resurse umane, workflow de studio, abilități de comunicare. Totdeauna, managerii noștri sunt seniori, noi nu lucrăm cu tineri neexperimentați. Managerii noștri vin din sisteme multinaționale și au un portofoliu de business-uri în administrare.

Costul serviciului de management se discută în cadrul unei întâlniri. Nu este vorba aici de salariul unui trainer de studio. Avantajul externalizării este faptul ca va exista un contract, nu este nevoie să angajați managerul și să plătiți dări la stat in direcția salariului, acestea sunt suportate de către firma noastră. Veți plăti o factură lunară pentru servicii de management. Serviciile de management se fac pe perioade determinate, 6 luni sau 12 luni.

Stabiliți o întrevedere gratuită cu un consultant AMP pentru detalii.

parallax background

 

 

Adresă


ELECTOMAGNETICA BUSINESS PARK CORP 1, Etaj 2, AMP
București, Calea Rahovei, Nr. 266-268

Program de lucru:

Luni-Vineri 8:00 - 17:00

Telefon


Hai la o discuție:

Telefon: 0721 452 484

e-mail: contact@ampcreativestudios.ro

Disponibilitate convorbiri telefonice:

Luni-Sâmbăta: 09:00 - 20:00