Adult media promotion

Consultanta videochat pentru deschidere de studio videochat

Studio START

Acest tip de studio este recomandat clientilor nostri care sunt noi in industria adult, este o cale buna de incepe, de a capata experienta si a trece ulterior la un studio mai performant.

Ca orice studio AMP, si studiourile START au la baza aceleasi principii si valori. Tehnnica de calcul este asemanatoare, campaniile de recrutare, marketing si optimizare sunt aceleasi ca la studiourile PERFORMANCE, dar intr-o expunere mai redusa.

 

0721 452 484

Bugetul de deschidere si reclama pentru un studio START este de 30.000 -50.000 Euro pentru o locatie cu 4 posturi de lucru si amplasament casa /vila , spatiu 150-200 mp.

In acest buget este inclus tot ce tine de deschiderea studioului, de la crearea firmei, inchirierea locatiei, echipamente, branding, identitate vizuale, campanii de recrutare, instruire personal, configurari software, buget de reclama pe primele 2 luni si suport de videochat din partea agentiei noastre.

La intrebarea ce o primesc foarte des: Se poate face studio devideochat si cu bani mai putini? raspunsul a fost de fiecare data DA, se poate face studio de videochat si cu cateva mii de euro, dar acel asa zis studio este destinat falimentului chiar de la inceput. Singurul mod de a avea succes este sa lucrati un un consultant profesionist si sa aveti bugetul cerut pe baza unui plan de afaceri care este garantat. Pe langa ideea de buget, clientii agentiei noastre trebuie sa aiba cunostiinte de management si resurse umane, pentru a fi acceptati sa deschida un studio.

Studii de caz Studio START

Studii de caz si calcul brut pentru un studio START dupa 6 luni de activitate

Pe parcursul primelor luni de activitate, studioul sustine o campanie de angajare/recrutare si pregatire modele. Dupa 6 luni de activitate, un studio ce a inceput cu 4 posturi de lucru, detine acum 6 posturi de lucru si un numar maxim de 15 modele(angajate) si un personal administrativ de 4 persoane.

Incasarile medii lunare ale unui model sunt de 3000 de $. 15 modele vor aduce incasari generale de 45.000 de $ pe luna. Acestea sunt incasari brute, modelele fiind remunerate cu 50% din incasari. Partea studioului este de 22.000 de $ /luna. Din aceste incasari se platesc cheltuielile de operare a studioului (chirie, salarii, utilitati, reclama,etc) cheltuieli care insumeaza in jur de 5000 de $.
Profitul studioului este de 17.000 de $ / luna. Cifra de afaceri a unui studio de tip start ce functioneaza la parametri nominali este in medie 500.000 de $ / an. Aceasta estimare este pentru un studio ce isi desfasoara activitatea de minim 1 an. Majoritatea clientilor nostri, dupa 8 luni de activitate, opteaza pentru upgrade-ul studioului la versiunea PERFORMANCE, care aduce un plus de performanta si o cifra de afaceri mult mai mare.

Exista si personal dedicat de management in firma noastra, care poate inlesni procesul de start al studioului.

TOP