Adult media promotion

Consultanta videochat pentru deschidere de studio videochat

Studio PERFORMANCE

Studiourile de tip Performance reprezinta calea AMP, sau reteta succesului. Aceste studiouri au un buget de creare si dezvoltare mai mare dar sunt cladite pe baze trainice, chiar din prima zi.

Vorbim aici de un spatiu de lucru intr-un business center, un etaj intreg, cel putin 7-8 posturi de lucru, birouri administrative si lounge.

Din punct de vedere al afacerii, toate aspectele sunt controlate de echipa AMP, de la crearea studioului si pana la administrarea acestuia. Echipa noastra se va ocupa de gasirea modelelor, trainingul personalului administrativ, managementului de zi cu zi al studioului cat si de aspectele legale si financiare ale operatiunilor.

Din punct de vedere al investitiei, aceasta este cotata la 60.000 - 80.000 de E In aceasta investitie sunt incluse toate costurile de start si costurile de reclama pe primele 3 luni, dupa aceasta perioada, studioul devine self-sustainable.

Studiu de caz Studio PERFORMANCE

Dupa 1 an de activitate, estimarile sunt urmatoarele :

12 posturi de lucru, 30 de modele active, branding la nivel metropolitan. Media de incasari este de 1500 de $ / model / perioada, adica 3000 $ / luna / model.

Cifra de afaceri pe 1 an este: 1.080.000 $ , adica 1 milion de dolari pe an brut. Profitul unui studio PERFORMANCE este in medie 30 % din cifra de afaceri.

Exemple de Studiouri PERFORMANCE

amp

amp

amp

amp

TOP
error: Content is protected !!