CERTIFICARE AMP

AMP
Adult Media
Promotion

Din 2008, facem performanță în videochat în România


Certificare AMP

AMP în avangarda studiourilor de videochat


Dupa 10 ani de consultanță în industria adult, am ajuns la concluzia ca această industrie este într-un proces constant și continuu de globalizare. Asta înseamnă că într-un viitor nu prea îndepartat, nu va mai fi loc pe piața decât pentru studiouri corporate sau grupuri organizate de studiouri mici și medii.

În mod natural, studiourile ce activează singure vor fi nevoite să se retragă în ilegalitate sau să ducă o luptă grea pentru supraviețuire, într-o piață performantă și din ce în ce mai competitivă.

Ca grup organizat, studiourile au ceva de spus, toată lumea va respecta aceleași protocoale de fiscalitate și legalitate, studiourile vor putea colabora, vor putea face schimb de experientă iar site-urile vor acorda mai multă atenție și vor executa cu prioritate cerințele și situațiile apărute.

Toată lumea citește reviewurile unui produs înainte să-l cumpere, deoarece oamenii au încredere în alți oameni, de aceea modelele vor vedea în studiourile certificate o siguranță în ceea ce privește veniturile, legalitatea și avantejele colaborarii cu studiouri verificate extern de companii independente.

Practic AMP propune gruparea studiourilor într-o formă superioară de asociere, a unei structuri bine organizate, sub atenta observație a unei agenții adult cu vechime și notorietate.

Această initiațivă face parte din efortul continuu dus de AMP pentru videochat-awareness pe piața din Romania.Ce este Certificarea AMP?


Certificarea AMP este o formă de auditare externă și de garantare în fața modelelor a modului în care studioul tău operezează, pentru ca legalitatea și fiscalitatea afacerii tale să fie implementată corect și pentru ca modelele să fie plătite la timp, de fiecare dată, într-un mod transparent.


Cui se adresează?


Certificarea AMP este destinată studiourilor de videochat din Romania. Nu se adresează modelelor independente. Certificarea se poate obține indiferent dacă ești client al agenției AMP sau ești un operator individual de studio.Ce avantaje am?


Plus de valoare la recrutarea modelelor.
Avantaje în demonstrarea legalității prin auditare externă.
Apartenentă la o structură superioară de organizare.
Protecția brandului și a contentului.
Actualizări permanente pe parte de legalitate și fiscalitate.
Actualizări și informații importante legate de schimbările din industria adult.
Relație directă cu manageri de cont pentru sisteme de plați și site-uri.
Zonă dedicată pentru întâlnirile studiourilor din grup în cadrul summiturilor adult.Cum pot obține Certificarea AMP?


Certificarea AMP este un proces format din 3 pași și durează în medie 7 zile.
  1. Primul pas este stabilirea unei întâlniri cu un reprezentant AMP, întâlnire în care se discută sistemul de auditare și certificare.
  2. Al doilea pas este vizita în studio, ocazie cu care se face și auditul studioului pe parte de tehnică, personal administrativ, protocol intern, detalii financiare și contabile și demonstrarea caracterului de respectare a fiscalitații și legalității în videochat.
  3. Ultimul pas este analiza documentelor și aprobarea / respingerea studioului candidat. Această analiză nu poate fi influențată de factori externi, este efectuată de personalul calificat al agenției AMP.

Cât durează Certificarea AMP?

Certificatul AMP este valabil 1 an de la data acordării și poate fi prelungit în baza condițiilor contractuale de prelungire.Cât costă procesul de certificare și ce primesc?


Certificarea AMP presupune activități profesionale de verificare, acordare de suport, susținere a brandurilor și informare constantă. De aceea, există costuri legate de aceste proceduri.

Certificarea AMP presupune un cost anual de 500 de Euro și acoperă pachetul de certificare, auditul și 1 an în grupul AMP. După primul an, costul de menținere a titulaturii de Studio Certificat este de 300 de E /an și presupune audit la fiecare 3 ani.

Studiourile certificate primesc pachetul de certificare GOLD Certification AMP format din:

Listare pe site-ul AMP ca studio certificat

Badge AMP Certification care va fi inserat în site-ul studioului, cu link către zona de Certificare din site-ul AMP

Trofeu din sticla cu numele studioului și titulatura de Studio Certificat AMP

Diplomă in format A4 cu certificarea semnată de AMP

Acces la o zonă dedicată pe site-ul agenției, unde se vor găsi mereu update-uri și noutăți legate de activitatea de videochat în România, actualizate mereu din surse verificate

Acces la sistemul Blacklist AMP

Acces la serviciul de protecție al brandului și al contentului

Acces la serviciul de asistentă pentru sisteme de plată și conturi de studio

parallax background

 

 

Adresă


ELECTOMAGNETICA BUSINESS PARK CORP 1, Etaj 2, AMP
București, Calea Rahovei, Nr. 266-268

Program de lucru:

Luni-Vineri 8:00 - 17:00

Telefon


Hai la o discuție:

Telefon: 0721 452 484

e-mail: contact@ampcreativestudios.ro

Disponibilitate convorbiri telefonice:

Luni-Sâmbăta: 09:00 - 20:00