Adult media promotion

Cursuri de pregatire traineri de studio

Cursuri de pregatire traineri de studio

Module de predare si invatare pentru grupuri de 3-5 traineri:

Primul pas este evaluarea trainerilor, aceasta va fi facuta inainte de inceperea cursurilor

STABILIREA ROLULUI SI A ACTIVITATII TRAINERULUI

Cel dintai modul este acela care pregateste trainerul pentru a intelege cat mai clar rolul sau in studio, importanta, modul de lucru sanatos cu modelele si motivul pentru care se afla acolo.

Cursurile modulului 1 sunt:

 • Ce este trainerul?

  Cuprinde elemente despre legatura dintre studio si modele prin intermediul trainerului, modul de a sustine afectiv si psihologic modelele. Calitatea de indrumator si mentor pentru modele. Importanta implicarii trainerului in activitatea modelelor si implicarea sa in activitatea financiara a modelelor.

 • Elemente importante in activitatea trainerului

  Implicarea trainerului, Imaginatia, Cunoasterea subiectelor in detaliu, Comunicarea, Punerea intrebarilor potrivite, Intelegerea, rabdarea, increderea oferita modelelor, carisma si organizarea.

 • Ce înseamna sa fii trainer

  Contributia trainerului la formarea modelelor, relationarea sanatoasa cu acestea, detalii despre relationare bazate pe teoriile lui Dale Carnegie

 • Conduita trainerului

  Implementarea ideii ca NU EXISTA MODELE SLABE ci doar traineri nepregatiti sau nepotriviti. Puterea exemplului, tinuta trainerului, modalitatile prin care va oferi solutii modelelor, initiativa, incredere si motivatie

 • Atitudinea trainerului

  Discutii despre modul de interactiune al trainerului cu modele, reactii corecte la problemele si exagerarile modelelor, modalitati de a se adresa modelelor, calmul in situatii stresante, buna dispozitie.


Modulul 1 se va incheia cu un test oferit cursantilor ce ulterior va ajunge la conducerea studioului impreuna cu note despre cei trainuiti si modul de asimilare a informatiilor.

TEHNICALITATI

Al doilea modul de formare se refera strict la tehnicalitatile de care un trainer se va lovi pe parcursul activitatii sale in studio, cursurile acestui modul sunt:

Cursurile modulului 1 sunt:

 • Desfasurarea turei unui trainer

  Prezentarea schemei prin care se desfasoara tura unui trainer si impatirea acesteia astfel incat fiecare trainer sa dezvolte un mod de lucru perfect compatibil cu necesitatile studioului.

 • Raportul trainerului

  Prezentarea schemei raportului de tura, importanta acestuia pentru colegi, manageri si owneri, elemente continute de acesta si ordinea importantei lor.

 • Estimarea Target-ului/ model si implementarea sa

  Importanta Target-ului personalizat al fiecarui model pentru evolutia acestuia, importanta respectarii acestuia spre a fi luat in serios de catre model, cum se calculeaza acest target si modul de interactiune cu acesta.


Modulul 2 se va incheia cu un test oferit cursantilor ce ulterior va ajunge la conducerea studioului impreuna cu note despre cei trainuiti si modul individual de asimilare a informatiilor.

COMUNICAREA SI FORMAREA MODELELOR

Acest modul se refera la comunicarea stricta si directa cu modelele, modul de interactiune cu acestea si se axeaza mai ales pe formarea modelelor.

 • Comunicarea cu modelele din exterior

  Comunicarea cu modelele prin intermediul telefonului sau a aplicatiei de pe siteul studioului. Modul de prezentare a studioului si educarea tacita a modelelor vechi atunci cand intampina un model prezent la interviu in studio.

 • Prima tura a modelului

  Trainingul de prima tura, elemente ce se ofera modelului in prima tura (elemente de ajutor: acronime, slang, etc), pauzele si discutiile offline din prima tura, apropierea modelului de trainer.

 • Prima tura a modelului II

  Reluarea informatiilor din prima tura, trainingul online si implicarea in acesta in functie de personalitatea modelului si nivelul de timiditate, ajutorul oferit in free chat si privat, sustinerea discutiilor si obtinerea privaturilor pentru model.

 • Prima tura a modelului III

  Realtionarea cu modelul de la acest nivel, deschiderea fisei modelului, rezolvarea problemelor si delimitarea timpului viitor pentru acestea

 • Modelul incepator/ Probleme specifice/Abordare

  Elementele generale pe care tarinerul trebuie sa le introduca in formarea modelelor noi, Marile “NU-uri” ale domeniului si implementarea lor. Discutii despre situatiile intampinate cu modele noi si oferirea solutiilor.

 • Modelul incepator/ Probleme specifice/Abordare II

  Prezentarea problemelor generale ale modelor noi si a solutiilor aferente acestora, discutii cu trainerii pe aceasta tema si despre situatii specifice intampinate pe parcursul turelor.

 • Modelele cu experienta/Probleme Specifice/ Abordare III

  Prezentarea importantei pentru studio a modelelor cu experienta, modalitati de abordare a acestora si de rezolvare a problemelor intampinate, corectarea greselilor modelelor de top si trainingul acestora.


Modulul 3 se va incheia cu un test oferit cursantilor ce ulterior va ajunge la conducerea studioului impreuna cu note despre cei trainuiti si modul individual de asimilare a informatiilor.

TRAININGUL ONLINE

Al 4 lea modul se refera la sustinerea efectiva online a modelelor, modul de lucru si interactiunea cu acestea in toate fazele prezentei lor online. Acest modul cuprinde cursurile:

 • Elemente de baza ale trainingului Online

  Detalii de la modalitatile corecte de abordare, cum abordam modelele dificile, comunicarea eficienta online, comunicarea scrisa si dificultatile sale in intelegere, folosirea emoticoanelor in comunicarea scrisa, detalii despre informatiile ce pot fi oferite in trainingul online si offline.

 • Tipologii de modele si abordarea lor I

  Prezentrea tipologiilor de modele, a problemelor intampinate cu fiecare tipologie in parte si abordarea acestora, oferirea de solutii.

 • Tipologii de modele si abordarea lor II

  Prezentrea tipologiilor de modele, a problemelor intampinate cu fiecare tipologie in parte si abordarea acestora, oferirea de solutii.

 • Tipologii de modele si abordarea lor III

  Prezentrea tipologiilor de modele, a problemelor intampinate cu fiecare tipologie in parte si abordarea acestora, oferirea de solutii. Recapitularea informatiilor anterior primite

 • Tipologii de modele IV

  Prezentrea tipologiilor de modele, a problemelor intampinate cu fiecare tipologie in parte si abordarea acestora, oferirea de solutii. Recapitularea informatiilor anterior primite.

 • Tipologii de membri in interactiunea modelelor

  Prezentarea tipologiilor generale de membri pe care modelele ii pot intalni si modalitati de a ghida modelele spre o comnunicare sanatoasa cu acestia. Solutii aferente tipologiilor si discutii despre situatiile specifice intalnite de catre traineri.

 • Atragerea si mentinerea membrilor in freechat

  Modalitati de a atrage membri in freechat, subiecte de conversatii, modalitati de abordare a chatului gratuit in functie de tipologia modelului. Importanta ghidarii modelului care a-si contura personalitatea pentru camera.

 • Atragerea si mentinerea membrilor in privat

  Tipologii de membri in privat, modalitati de abordare a fiecarei tipologii, modalitati de a prelungi showurile privat in functie de tipologiile de modele.

 • Membri dificili si atitudinea modelelor

  Abordarea membrilor dificili, modalitati de a pastra calmul modelului in situatii stresante, discutii depsre situatii specifice intalnite, discutii despre solutii.

 • Fidelizarea membrilor

  Modalitati de fidelizare a membrilor: 1. in functie de tool-urile oferite de siteuri, 2. in functie de imaginatia si modul de lucru al trainerului si al modelului. Importanta fidelizarii membrilor pentru modele si mentinerea membrilor deja fidelizati.


Modulul 4 se va incheia cu un test oferit cursantilor ce ulterior va ajunge la conducerea studioului impreuna cu note despre cei trainuiti si modul individual de asimilare a informatiilor.

MOTIVAREA SI FIDELIZAREA MODELELOR

Acest modul se refera strict la mentinerea modelelor in locatie si pastrarea acestor pe termen cat mai lung, cursurile cuprinse in acest modeul sunt:

 • Motivarea modelelor I

  Modalitati de a fideliza modelele locatiei, comunicarea eficienta cu conducerea despre modelele vechi, beneficiile particulare primite in studio.

 • Motivarea modelelor II

  Modelele de top ale locatiei, modalitati de comunicare cu acestea spre a le fideliza, comunicarea eficienta cu conducerea despre nevoile si dorintele acestora spre a fi motivate, pastrarea interesului pentru job aprins in mod constant.

 • Fidelizarea modelelor I

  Modalitati de a fideliza modelele vechi, importanta chestionarelor periodice oferite modelelor, ce trebuie sa contina aceste chestionare.

 • Fidelizarea modelelor II

  Crearea constanta de nevoi modelului si intarirea senzatiei de siguranta si sustinere din partea studioului, modalitati de lucru pe diverse nivele cu modelele spre a le fideliza.


Modulul 5 se va incheia cu un test oferit cursantilor ce ulterior va ajunge la conducerea studioului impreuna cu note despre cei trainuiti si modul individual de asimilare a informatiilor.

MODUL 6

Modulul numarul 6 se refera strict la site-uri si modul de interactiune sanatos al trainerilor cu acestea, site-urile pot fi:

 • Live Jasmin - doua cursuri
 • My free cams
 • I’m Live
 • Streamate
 • F4F

MODUL DE IMPLEMENTARE

Modulul de implementare poate fi folosit doar dupa prezentarea intregului curs si cuprinde o tura (8-9 ore) petrecute in compania cursantului, supravegherea activitatii acesteia si modul de implementare a informatiilor primite in cadrul modulelor de invatare. La finalul turei, conducerea studioului va primi o analiza detaliata a activitatii trainerului din acea tura impreuna cu detalierea punctelor slabe si forte ale acestuia in legatura directa cu informatiile primite si interactiunea sa cu modelele si colegii.

TOP
error: Continutul acestui site este original si este protejat.