Adult media promotion

Cursuri modele

Cursuri modele

Seminar generalist

Destinat modelelor incepatoare insa si celor carora le lipsesc elementele de baza necesare evolutiei. Acest seminar include:

 • Imaginea modelului, importanta ei si aspectele de verificat inainte de a intra online
 • Pozitionarea - detalii generale
 • Buna dispozitie si atitudinea in fata camerei
 • Sunetul si conversatiile cu membri - generalitati
 • Detaliile tehnice care tin de model
 • Tipologii de membri in free chat
 • Tipologii de membri in privat
 • Refuzul membrilor - solutii generale
 • Showul privat importanta si elemente importante - generalitati

Durata: 2 ore

Atitudine si teasing in freechat

Acest seminar este destinat tuturor modelelor si cuprinde elemente legate de miscare, gestica, mimica corpului si a fetei, subiecte abordabile in freechat, elementele sustinute in cadrul acestui seminar sunt:

 • Zambetul si dezinvoltura
 • Subiecte de discutii in freechat
 • Sunetul si vocea in camera modelului
 • Miscarea dinamica
 • Pozitionarea statica
 • Dansul
 • Teasing-ul
 • Hard tease-ul

Durata: 2 ore

Imagine si Aspect

Acest seminar este destinat modelelor cu probleme in alegerea imaginii pe camera, a accesoriilor, a machiajului, a hairstylingului. Elementele discutate in cadrul cursului sunt:

 • Elemente verificate inainte de intrarea pe camera
 • Importanta imaginii unui model in fata camerei
 • Elemente generale despre machiajul de camera/machiajul in functie de forma fetei
 • Parul, modalitati de coafare, importanta schimbarii coafurii
 • Outfitul, in concordata cu camera de lucru, tipul de membri prezenti in camera, numarul de outfituri necesare unei ture
 • Accesorii si elemente menite a inmbogati outfitul si a scoate in evidenta diverse parti ale corpului

Durata 1 ora 30 min

Seminar pozitionare in fata camerei

Acest seminar este unul interactiv cu modele, insotit de exemple ce aduce in prim plan nevoia membrilor de a avea in fata pe langa un model cu un aspect placut, o femeie care stie sa isi puna in evidenta corpul si calitatile fizice.


Durata: 1 ora

Abordarea membrilor

Acest seminar este adresat atat modelelor cu vechime cat si celor noi si abordeaza modul in care modele isi atrag membri prin conversatii. De asemenea aduce in discutie intr-un sens larg tipologiile de membri pe care modelele ii pot intalni in free chat, pune in vederea modelelor modul sanatos de interactiune cu membri si evidentiaza modalitatile gresite de abordare a acestora.


Durata: 2 ore

Mentinerea si atragerea membrilor in free chat

Readuce in discutie tipologiile de membri si va diseca fiecare tipologie in parte, evidentiaza faptul ca modelul trebuie sa fie un ideal de feminitate pentru orice membru care ii intra in camera (femeia perfecta), modalitatile de a se mula fiecarei tipologii de membri fara a parasi stilul personal de lucru. Abordarea membrilor in momentul in care se lovesc de un refuz spre a accesa sesiunile private.


Durata: 1 ora 30 min

Mentinerea si atragerea membrilor in privat

Acest curs cuprinde diverse modalitati de a atrage membri in privat, modul in care modelul trebuie sa se comporte in privat cu anumite tipologii de membri, descrie tipologiile generale de membri in privat, modul de oferire a celor cerute de catre membru fara a pierde din vedere prelungirea showului privat. Descrierea unui show privat ideal si elementele necesare unui show privat perfect.


Durata: 2 ore

Seminar interactiv - Jocuri membru model (2-5 modele)

Acest seminar va fi tinut in limba engleza, modelele vor juca diferite roluri date, de membri pentru a intelege mai bine actiunile membrilor si isi vor aborda colegele asa cum ar face respectivul tip de membru. Ele vor fi corectate pe parcursul seminarului in exprimare si abordare.


Durata: 3 ore + o ora pauza

Seminar motivational

Destinat modelelor vechi din studio, acest curs are rolul de a re motiva modelele, este necesara prezenta trainerilor in cadrul sau si un feedback solid despre fiecare model in prealabil.


Durata: 2 ore

Fidelizarea membrilor

Seminarul diseca metodele de fidelizare ale membrilor oferite de catre site, modalitatile de utilizare a acestora si importanta lor cat si modalittaile de fidelizare a membrilor prin comportamentul si abordarea modelului vis a vis de membri prezenti in showurile private. Vizeaza rata de conversie a membrilor platitori in membri fideli si isi doreste ca la finalul acestuia fiecare model sa faca o introspectie legata de procentul de membri fidelizati din camera ei.


Durata: 1 ora

Show-ul privat

Include modalitati si idei de prelungire a showului privat, discutii cu modelele despre showurile private ale fiecareia dintre ele si modalitati de perfectionare a acestora.


Durata in functie de numarul de modele intre 1 ora si 3 ore


Seminar scris si oral - Discutii si abordari membri (diverse situatii)


Acest seminar va testa inainte de toate potentialul modelului de a aborda si a mentine discutiile cu membri, pe baza unui set de intrebari la are modelul va raspunde in limba engleza, ulterior raspunsurile vor fi citite si se va dezbate fiecare abordare in parte, vor fi corectate abordarile in functie de personalitatea si raspunsurile modelului si vor fi date sugestii pentru diverse alte abordari sau intrebari din partea membrilor intalnite de model pe parcursul activitatii


Durata intre 2 si 3 ore in functie de numarul de modele

Seminar feet fetish, abordarea membrilor si show-ul

Asa cum ii spune numele acest curs are ca scop intelegera fetishului cel mai des intalnite pe siteuri, modalitatile de abordare a membrilor si prelungirea showurilor, condimentarea lor pentru membri cu astfel de fetisuri. De asemnea in cadrul acestui curs se poate discuta si despre abordarea altor fetisuri intaslnite de catre modele pe parcursul activitatii lor.


Durata: 2 ore

Evidentierea atuurilor modelului intre colegele de pe site (seminar si chestionar)

Ca si cel anterior cursul cuprinde un chestioar care odata ce va fi analizat impreuna cu modelele va putea arata fiecareia in parte care sunt elementele unice pe care ea le duce pe site si prin ce anume se evidentiaza fiecare model in parte.


Durata: 2 ore

Seminar interactiv - Joc de bingo despre abordari, seminar cu premii

Jocul contine elemente ce au fost prezentate pe parcursul celor 15 cursuri anterioare ce trebuiesc potrivite intre ele, jocul cuprinde mai multe reprize impartite pe diverese capitole. La finalul Jocului modelul care s-a descurcat cel mai bine va primi un cadou special, restul fetelor, premii de consolare.


Durata: 2 ore

Total ore 28 ore  pe parcursul a 16 cursuri

5-8 modele/curs

TOP
error: Continutul acestui site este original si este protejat.